ZE MISSEN JE

Op 9 april 2017 won ons filmpje bij Cinelova in de ECI Cultuurfabriek in Roermond twee keer zilver, plus een nominatie voor de Landelijke Filmdagen in oktober. Wij zijn natuurlijk allemaal heel erg blij met het resultaat.
Voor meer info klik hier
www.cinelova.nl

Eind augustus is al bekend dat ons filmpje ook bij de Landelijke Filmdagen vertoond gaat worden. Iedereen is natuurlijk superblij.

In deze film staat een oudere vrouw centraal die begint te dementeren. Het is in haar hoofd verwarrend, steeds weer gaat ze terug naar het huis dat ze een aantal jaar geleden verkocht heeft. De nieuwe eigenaren weten zich geen raad nu ze steeds regelmatiger hun huis bezoekt. De oude mevrouw wil naar binnen, ergert zich dat de sleutel niet in het slot wil, ergert zich aan de nieuwe bewoonster die ze niet herkent en vijandig vindt. Ze is overduidelijk de weg kwijt, maar op cruciale momenten is ze wel helder van geest. Verleden en heden vloeien door elkaar en maken het er niet gemakkelijker op.

Ik schreef het scenario,filmmaker Arno Tersteeg verzorgde het camerawerk en het licht, leden van Speelgroep Expressie namen de rollen op zich en Ton en Lia Jantowski stelden hun huis ter beschikking van het filmen. Fred Niessen, de heer K. Lochtman en Verzorgingshuis Kapelhof uit Kerkrade, vervulden de rollen die van belang waren bij het slot van de film.

Foto's gemaakt tijdens de opnamen                                                                                                                                                                                                                                                               


 

                                                                                                                                                       naar beginpagina